Over ons

Barbara Vandevelde is een dierenarts die gespecialiseerd is in Medische Beeldvorming bij huisdieren. Na het behalen van haar dierenarts-diploma, volgde ze een vijfjarige specialisten-opleiding aan de universiteit van Bern in Zwitserland en aan de universiteit van Gent. Ze deed talrijke stages in het buitenland en behaalde in 2007 de titel van Diplomate of The European College of Veterinary Diagnostic Imaging (Dipl.ECVDI). Barbara geeft vaak bijscholingen voor dierenartsen en trad op als spreker op nationale en internationale congressen. Zij werkte verschillende jaren aan de universiteit en daarna als consultant radioloog in verschillende grote klinieken in Nederland. Ondertussen is haar eigen praktijk te druk geworden en doet ze enkel consultaties in Sint-Pauwels.

Maai Albers is een dierenarts met een enorme passie voor interne geneeskunde. Ze deed een internship aan Ugent maar verkoos daarna toch liever de praktijk boven een academische carrière. Ze doet niets liever dan de meest complexe gevallen oplossen. Daarbij geeft ze veel ondersteuning aan de doorverwijzende dierenartsen. Ze is bezig aan een Master Interne Geneeskunde aan de Universiteit van Luxemburg en volgt talrijke opleidingen en stages in het buitenland.

WIN-WIN

Wij geloven dat het zowel voor de eigenaar als de dierenarts een meerwaarde is om met ons samen te werken. Naast teleradiologie, echografie, echocardiografie en interne geneeskunde, bieden wij de dierenarts ondersteuning en advies bij de behandeling en opvolging van de patiënt. Dit resulteert in meer voldoening en rust voor de verwijzende dierenarts en ook de eigenaar is zo goed als altijd dankbaar dat hij is doorverwezen naar een specialist.

De praktijk
Oprit en inkom

U hoeft niet te bellen om binnen te komen. Goed duwen en gewoon plaats nemen in de wachtzaal.

Wachtzaal

Elk dier komt op afspraak dus meestal is het er zeer rustig en bent u met uw huisdier alleen.Wij proberen ons te houden aan het afgesproken uur zodat u en uw huisdier niet lang hoeven te wachten. Soms komt er een spoedgeval tussen of moeten we onverwachts biopten nemen of een dier onder verdoving brengen en loopt de consultatie uit. In zulke gevallen kan het zijn dat u even moet wachten.

Consultatieruimte

De consultatieruimte is ruim en rustig. We nemen de tijd om de dieren op hun gemak te stellen vooraleer we aan het onderzoek beginnen.

Wat dierenartsen zeggen over dierenradioloog.

“lsdgalzjdgb”

ljzgWat mensen zeggen over dierenradioloog.

ipezdgzbc””Maai en Barbara zijn een superteam!”

“Wij zijn gisteren met onze hond bij Barbara geweest en zijn zo blij dat we daar via via terecht zijn gekomen! Eindelijk de oplossing van Hummer zijn probleem gevonden en nog een goede uitleg ook. Jammer dat we niet vroeger werden doorverwezen. Merci!”

“Top”

“Dank u wel wat jullie gedaan hebben voor Spiky. Jullie zijn mensen met een hart.”